Lørdag var det mange som entret scenen i Panorama. Anledningen var en samarbeidskonsert mellom Schola Sancta Cecilia og Eidsvoll, Nes og Ringsaker kulturskoler, Eidsvoll amatørteater og Salon Littèaire.

EN HISTORISK REISE

Musikantene og skuespillerne tok publikum med på en musikalsk reise fra middelalderen til samtida.

Konferansier og historiker Nicolas Orlince Orlinski fortalte korte historier om den valgte epoken. På scenene ble det spilt alt fra fiolin, cello og cembalo.

Både voksne og barn bidro til at det ble en fin ettermiddag i storstua.

TO SEKVENSER

Eidsvoll amatørteater bidro med to korte teaterstykker, Jeppe på Bjerget og Mor Åses død.

- Vi hadde dyktige skuespillere i Berit Lundberg, Øivind Hoel og Lars Trygve Rømmerud. Jeg er godt fornøyd med de to sekvensene våre, sier Jens R. Christiansen, som var instruktør for de to stykkene.

Det ble spilt musikk i bakgrunnen, og amatørteateret sto for replikkene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.