I forbindelse med kulturukene i Nannestad var det konsert i kulturhuset i sørbygda.

– Holter kulturhus har fått tilskudd fra Sparebankstiftelsen til nytt lydanlegg. Dette ga meget god lydkvalitet og gjorde at flere av husbandene fikk vist hva de er gode for. Vi vil si vi hadde en meget vellykket kveld, sier Ida Lindholm Rudshaugen, styremedlem i Holter kulturhus.

Først ut var Can’t say earth. De åpnet mykt og behagelig med deilige coverlåter som «I feel good» og satte en god stemning for kvelden. Så var det Narb Eppet sin tur, representert av Teodor Sørensen Olsen og Ruben Vollaug Lindholm. Gjestetrommis for kvelden var Magnus Helin.

Etter Narb Eppet var det Hubro med Hans-Henrik Tærud, bass, Morgan Lindholm, gitar, Daniel Nilsen Dale, vokal, Magnus Helin, trommer, Daniel Grumheden, gitar, sin tur til å rocke scenen,

– De blåste bakoversveis på publikum, og dette bandet blir bedre og bedre for hver konsert, forteller Lindholm Rudshaugen.

Konserten ble avsluttet av bandet Pysh med Hans-Henrik Tærud, bass, Magnus Nordengen, gitar og vokal, Magnus Helin, trommer og Jonas Nettum, gitar.

Dette er ett sterkt band som ga en perfekt avslutning på en fin konsertkveld i Storsalen på kulturhuset.

– Holter beviste at bygda er langt mer enn langrenn. Det er en levende musikkscene her som har mye bra å by på. Med School of rock hvor ungdommen kan få musikkundervisning og danne band, får unge musikere en mulighet til å utvikle seg musikalsk ved å skape sine egne uttrykk. Dette fikk de virkelig vist denne kvelden. Det blir nok ikke det siste vi hører fra konsertscenen i Holter, det er planer om mange spennende arrangementer i 2018, og Det er ingen tvil om at kulturlivet i Nannestad er rikt og variert. Først ut er åpen dag 9. november hvor alle er velkommen til å komme og se litt av hva dette huset har å by på, sier Lindholm Rudshaugen.

LES OGSÅ: Stor aktivitet i Holter kulturhus. Fullt trøkk da Hubro entret scenen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.