Dette er tiende gang de to damene inviterer til Damenes aften på Herredshuset på Jessheim.

– Vi lager slike kvelder cirka hver 3. måned for damer mellom 18 og 100 år. Det har vært svært populære kvelder, og er samtidig en fin møteplass for nyinnflyttere å bli kjent, sier Trondsen og Gunnleiksrud.

Redesign og gjenbruk

24. januar trår de til igjen. Da kommer Kristin Elise Halkjelsvik fra Fredrikstad.

– Her vil tolv mannekenger vise hvordan hun styler kjente designeres nydelige strikkeprodukter blant annet med fint gammelt håndverk. Hun har en fantasi som er helt unik, sier Gunleiksrud.

– Vi lover en festlig, fantasifull og fabelaktig kveld, legger de til.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.