– Gro Mukta Holter er veldig i vinden nå for tida, med mange utstillinger. Hun er grafiker og maler, og har også blitt kjøpt inn av offentlige institusjoner. Hun har bilder folk lett kan like, og lager også installasjoner i inn- og utland, sier Kristiansen.

SOMMERFUGLER

Kari Hokstad synes Mukta Holter maler koselige bilder.

– Hun har sommerfugl som sitt kjennetegn. Det er sommerfugler i nesten alle bildene hennes, og det er veldig vakre farger, sier Hokstad.

Birgit S. Jakobsen er også grafiker og maler.

– Hun jobber nå mest med akryl på lerret, og har mange fine bilder, sier Kristiansen.

Begge utstillerne er fra Oslo. Det stilles ut til sammen om lag 40 bilder, med hovedvekt på grafikk.

På åpningen deltar også trommedamene Hot’n Sweet fra Minnesund.

– Da blir det spektakulært, en lydhør, livlig og morsom åpning. Det kommer åtte-ni damer med hver sin tromme, som spiller rundt omkring i Nannestad sentrum, sier Kari Hokstad.

Utstillingen er åpen til søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.