Sundbytunet Bryggeri og Destilleri har inngått en distribusjonsavtale med Gulating Gruppen. Med denne distribusjonsavtalen vil Gulating selge øl fra Sundbytunet i samtlige av sine 19 ølutsalg over hele landet.
- Som småskalaprodusent er avtalen som er inngått med Gulating viktig og bidrar til konkurransedyktige priser på grunn av færre ledd i distribusjonen. Det er viktig at det er konkurranse til de store distribusjonskanalene noe som bidrar til at mikrobryggeriene får en unik mulighet til å distribuere sine ølsorter, sier Kjersti Sundby fra Sundbytunet.
Også daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating er glad for avtalen.
- Det er viktig at vi kan tilby våre kunder kvalitetsøl fra både norske og internasjonalt ledende bryggerier, sier Skår.
Tidligere i år ble det klart at øl fra Sundbytunet er tatt inn for salg hos NorgesGruppen og Vinmonopolet. Nylig ble Sundbytunet Kjellerpils kåret til landets beste.
LES OGSÅ: Ciao Bella-eier Arnulf Bjørnstad satser med ny italiensk restaurant

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.