Hei, jeg heter Diyar Piri og er 15 år gammel. Jeg er veldig politisk engasjert og er med i AUF. Jeg ser på meg som en veldig aktiv gutt og er kjent for å være på treningsstudioene, å trene. Jeg er en veldig blid og hyggelig gutt, og kan kreve respekt fra andre om de vil ha tilbake. Utenom dette så liker jeg å trene, eller mer som elsker. Jeg får veldig nytte ut av treningen og lærer stadig vekk. Jeg er en veldig sosial gutt, Jeg liker å være med mine venner og bruker mye av tiden min på å få alle til å ha det bra. Jeg er en 15 år gammel gutt og har drømmer som alle andre tenåringer. Det jeg vil se på som min største drøm er jo at jeg fullfører utdanningen min og får mastergrad i utdanningen og lever et lykkelig liv. Jeg frykter at jeg skal bli tatt fra noen jeg er veldig glad i, eller miste noen noen jeg er veldig glad i. Jeg jobber livet av meg for å nå målene mine og målet mitt er å utdanne meg som en advokat og jeg gir aldri opp. Jeg jobber hardt med drømmene mine framover.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.