Hei, jeg heter Martine Sæteråsen og min idrett er å ri. Jeg har ridd i mange år og jeg driver med både sprang og feltritt. Mitt håp videre i livet er å få en god jobb, men som ikke tar all min tid sånn at jeg kan fortsette med hest utenom arbeidstiden. Drømmen min er å komme meg til toppen i ridningen og ha muligheten til å drive med hest på heltid. Dessverre så er ridning en såpass dyr sport så det er nesten umulig å tjene nok til at det skal være en heltidsjobb. Jeg har tenkt å gå studiespesialisering, og etter det så skal jeg komme meg inn på en høyskole. Etter det så er det litt tåkete, for jeg har ikke klart å finne meg et spesifikt mål enda. Jeg frykter litt at jeg ikke kommer til å nå alle målene mine. Det innebærer både ridning og studering.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.