Hei, jeg heter Michael og er 15 år. Mine hobbyer er gitar, biler og tegne biler, men hovedsaklig gitar. Drømmen jeg har er å kunne jobbe med musikk, eller gitar for å være spesifik. Jeg håper selvfølgelig at det skal funke, men jeg er litt redd for at det kommer til å bli vanskeligere siden jeg bor i Norge. Norge er ikke veldig sentralt med tanke på musikkbransjen. Det nærmeste målet mitt nå er å komme inn på musikklinja på Jessheim videregående. Der får jeg drive med musikk og hvis det skjer noe senere i livet får jeg med noen studiepoeng samtidig. Målet mitt er å bli så god som mulig på gitar, slik at jeg kan leve av det i fremtiden.

Les mer om fotodokumentar «15»: Verken barn eller voksen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.