Hei, jeg heter Nora Glømmen Ege. Jeg er ei glad jente på 15 år som bor sammen med foreldrene mine og katten vår på Minnesund. De to brødrene mine studerer, og bor derfor ikke hjemme lenger.

Min største lidenskap er dans. Dans er alt; glede, sorg, latter, tårer, skjønnhet, -livet! Jeg danser ved Eidsvoll ballettsenter – noe jeg har gjort siden jeg var fem år. Jeg har tilbrakt, og tilbringer mange timer der. Ballettsenteret er mitt andre hjem.

Jeg går siste året på Vilberg ungdomsskole – noe som innebærer at valg for videre skolegang snart skal tas. Studiespesialisering med dans er det jeg ser for meg å ha som førsteprioritet på min søknad.

Jeg elsker å danse og å opptre, og siden denne linja også gir studiekompetanse, mener jeg dette vil være et smart valg. Jeg er usikker på hva jeg ønsker å bli når jeg blir voksen, men akkurat nå tenker jeg på noe som har med dans eller med barn på en eller annen måte å gjøre!

Jeg lever et trygt og godt liv og har få alvorlige bekymringer. Er det noe jeg likevel er redd for, er det skader. Frem til nå har kroppen heldigvis holdt seg skadefri. Ser jeg utover meg selv, synes jeg det er bekymringsfullt med situasjonen rundt flyktningkrisen, menneskehandel, barnearbeid i samfunnet og framveksten av høyreekstreme meninger i samfunnet.

Det er viktig å bry seg!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.