Hei, jeg heter Per Ivar Ruud Brenden. Jeg er 15 år og er en pratsom person. For å få ro så skrur jeg bil, skriver dikt, sanger og lange turer i skog og mark med hunden min. Min gamle hund måtte avlives men har nå fått meg en ny hund. Det er disse tungene som er det eneste jeg kan gjøre for å føle meg bra. Min familie er sammensveiset og holder sammen. Jeg har ikke mange venner, men jeg har venner som forstår. Jeg velger kvalitet framfor kvantitet. Hunden min lyser opp dagene da jeg ikke føler å måtte prestere noe eller vise meg på en annen måte enn jeg er. Å være ungdom på Øvre Romerike tror jeg ikke er så forskjellig fra andre steder. Ungdomstida er tøff nok or alle. Det er så mye man kan skal finne ut av og få til. Jeg har lyst til å bli bilmekaniker. Jeg vet ikke om jeg får det til, men jeg har fått tilbud om 4 år som lærling på en arbeidsplass. Så jeg krysser fingrene. Det er vel stort sett alt om meg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.