Hei, jeg heter Ramjar Latifi og er 15 år gammel. På fritiden engasjerer jeg meg i politikk, og er medlem av AUF. Jeg vil anse meg selv som et aktivt medlem. Jeg er ofte på ulike møter og liker å få fram meningene mine. Blant dem er konflikten i Vest Sahara og fraværsgrensa. Utenom dette så liker jeg å lese bøker, bøker som jeg får nytte av. Jeg er også veldig glad i å være sosial, som å være med venner og oppleve nye ting sammen med familien. Som alle andre har jeg også mange drømmer, noen store og noen små. Det jeg vil se på som min største drøm er vel å komme inn på Stortinget en dag, og få en høy utdanning, slik at jeg kan få det lykkelige livet jeg har drømt om. Det er jo selvsagt noe jeg frykter, det som blir min største frykt, er vel at ingen av målene mine skal bli oppnådd, men jeg skal jo selvfølgelig gjøre mitt beste for å få det til å skje.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.