Jeg bor i Eidsvoll sammen med mine tre søsken og foreldre. Det jeg elsker å gjøre er å være med fantastiske mennesker, taekwondo og rett og slett leve et utfordrende liv.

Drømmen min er selvfølgelig å fortsette med taekwondo og konkurrere (selv om pappa forbød meg i å konkurrere etter en hjernerystelse) og skaffe en jobb som jeg får glede av.

Jeg er ikke sikker på om jeg vil være en taekwondoutøver, lærer, lege eller en vitenskapsdame, men det jeg vet er at jeg lyst til å bli en instruktør i taekwondo og få en god jobb.

Mitt håp videre i livet er å fortsette å være positiv og arbeide på mål jeg setter.

Jeg har ikke et spesifikt mål enda, men jeg tenker å ta en linje med studiekompetanse til videregående skole.

Les mer om fotodokumentar «15»: Verken barn eller voksen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.