Yrkesfagelevene på helse og oppvekst, restaurant og matfag, service og samferdsel og medier og kommunikasjon jobber sammen om et stort arrangement på skolen med sine spesialiteter på fagområdene.

– Dette er blitt en tradisjon for nærmiljøet vårt og for skolen. I år er det Rein Alexander som er vår artist. Et par tre elever skal delta på konserten sammen med ham. Det blir også stas, sier Bente Akre, avdelingsleder ved Nannestad videregående skole.

Sang og musikk sto sentralt i Rein Alexanders oppvekst, og hans profesjonelle karriere har vært en naturlig progresjon av hans alltid fulle hengivenhet til musikken.

Han var med i Sølvguttene, og allerede da tok sangen ham rundt i hele Norge og verden over. I dag er han en skolert og selvlært rutinert formidler, og har blant annet konserter sammen med Anita Skorgan i mange kirker før jul.

Rein Alexander har sunget utallige konserter og gjort flere hundre opptredener for norsk næringsliv og private arrangører. Av sceniske roller nevnes Jean Valjean i Les Misérables, Anatoly i Chess, Terje Vigen, Anton Fugger i Which Witch, m.fl. Han har solgt mer enn 100.000 album, og de nye albumene vil presenteres i løpet av 2015.

Norge, USA, Island, London, Italia og Sverige er steder han har kalt hjemme, både som student og profesjonell. Utmerkelsene ved skoler som Royal Academy of Music og The Reykjavik Academy of Singing and Vocal Arts, og ikke minst det norske folks klare tale i TV konkurransen Kjempesjansen 2003, har vært godt fundament for videre utvikling og dedikasjon.

Nannestad restaurant dørene og serverer treretters middag. Deretter åpner skolen dørene, og da starter salg av kaffe og kaker samt loddsalg med flotte premier.

– Si ifra ved billettbestilling. Frivilligsentralen kan ordne transport for dem som har vansker med å komme seg til og fra konserten, mennesker med behov for bistand. All informasjon om arrangementet finnes på skolens hjemmeside, opplyser Akre.

LES OGSÅ: Rett fra skolen til jobb i filmbransjen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.