Denne gangen er det musiker og eidsvolling Vegar Sandholt som har initiativet. Med seg på laget har han sentrumsforeningen, kafeen, biblioteket og kulturskolen. Med en blanding av dugnadsinnsats og støtte fra næringslivet i og rundt Sundet, tror Sandholt at prosjektet er liv laga.

Skape liv i bygda

- Målet er å gjenskape Sundet som et kulturelt sentrum, og skape liv i bygda, For å få til det har vi nøktern plan, og gode støttespillere, sier Vegar Sandholt.

Det braker løs allerede lørdag 3. januar. Da arrangeres konserten «Vi synger jula ut» med sopranen Helene Harr. Sandholt vil selv sitte bak klaveret.

Slag i slag

Senere går det slag i slag fram til sommerferien.

31. januar arrangeres tangokafé i samarbeid med kulturskolen, og 14. februar kommer Geir Helljesen, kjent journalist fra NRK, og kåserer om Nobels fredspris.

Den 7. mars er det duket for jazzkafé med Eidsvoll storband.

Den 21. mars, på Johann Sebastian Bach sin fødselsdag, blir det barokkfest med dertil hørende musikk, og den 25. april kommer Minken Fosheim og forteller «Eventyret om Mozart».

Den 18. april blir det musikk ved Wolfgang Plagge og tekster ved Hanne Dyrendal i forestillingen «Et forsiktig strå».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.