EUB kommer til å publisere mange bilder fra nasjonaldagen. Og vi ønsker at alle dere lesere er med å fylle bildegalleriene på både nett og papir med glimt fra den store feiringen i Eidsvoll, Ullensaker, Nannestad og Hurdal.

– Det er alltid veldig stas å se alle de flotte bildene som leserne sender inn og jeg håper mange har lyst til å dele dagen sin med oss, sier nyhetsredaktør Vegard Storbråten Øye.

EPOST ELLER EMNEKNAGG

Send inn dine bilder til foto@eub.no eller merk dem med emneknaggen #eubbilde.

Få med navn på fotografen og helst navn på dem som er på bildet, samt hvor bildet er tatt.

Et utvalg bilder vil bli publisert på eub.no og komme på trykk i papiravisen.

- Vi gleder oss til å se bildene, sier Storbråten Øye.

MER OM 17. MAI:

Fakta

Send oss bilder!

  • Bruk emneknaggen #eubbilde eller send oss 17. mai-bildene på epost til foto@eub.no.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.