JESSHEIM. – Nå som det har kommet så mye snø og det bare har vært negative saker om været, ville vi dele en liten gladsak om det forhåpentligvis midlertidige snøfallet. De fleste som kjører MC har allerede tatt sesongens første tur på de norske veier. Nå som snøen kom ble også denne muligheten brått tatt fra oss. Derfor ordnet vi en liten anordning i hagen som et plaster på såret. Dette er en original 2017-modell Snow Bike R1000. Det hadde vært fint å få en gladsak i nyhetene innimellom alle mindre hyggelige trafikkmeldinger som har kommet i dag, sier Kristina Waaler.

Her prøvekjører hun vidunderet sammen med venninne Signe Hausken.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.