Hvordan var det å spille sønnen til sexologen Anne (Lene Kongsvik Johannesen) i Costa del Kongsvik på TV Norge?

– Det var utrolig moro! Lene er vanvittig flink til å være i karakter hele tiden, selv om jeg som 14-åring lurte på om man virkelig kunne si alt det hun sexologen sa.

Flere prosjekter gående?

– Ja, til høsten skal jeg være produkttester for TV-programmet «Kjekt å ha» på TV Norge. Jeg har blant annet testet en parfyme med hormoner og noe kjemiske greier som skal gjør en mer attraktiv, og med skjult kamera fant vi ut at det fungerte!

Hvorfor vil du bli skuespiller?

– Selv om alt annet rart har skjedd i livet mitt, har dét alltid vært målet – helt siden barneskolen. Skuespill, teater og musikk har vært min «passion» siden starten. Jeg elsker å stå på scenen og være en annen, samt og se publikums reaksjoner. I det siste har jeg også blitt mer interessert i den teoretiske delen av skuespill.

Er det ikke fryktelig vanskelig å kunne leve av å være skuespiller?

– Jo, det er et nåløye. Det er jævlig vanskelig, rett og slett. Etter videregående så tenker jeg å gå på Romerike folkehøgskole, før jeg søker meg inn på NSKI – Norsk Skuespillerinstitutt. Jeg ønsker først og fremst om å stå på scenen, men den største drømmen er kanskje å lage en kultfilm som ingen glemmer. Quentin Tarantino er det store forbildet som regissør.

Hvem er skuespillerforbildet?

– Vidar Magnussen – helt klart. Han klarer å spille dype roller, samtidig som han har noe av det sketsjeaktige og humoristiske over seg.

Hvor bader du helst?

– Under vann. Her i området er det selvsagt Nordbytjernet, men aller helst i Spania – i basseng. Nei, i sjøen.

Sommerens ferieplaner?

– Jeg er egentlig ferdig med ferieplanene for nå. Jeg var en tur i Chicago og New York tidligere i sommer. I New York så jeg stykket «The Play That Goes Wrong», det var sinnssykt gøy. Jeg har også vært en tur i Borkenes i Nord-Norge for å feire 80-årsdagen til min grandtante.

Hva er du opptatt av nå?

– Akkurat nå er jeg mest opptatt av å slappe av og samle mest mulig krefter til en slitsom høst og vår. Jeg skal spille i musikalen Annie og være instruktør og regissør for «Snilerevyen 2018» – skolerevyen til Lillestrøm VGS. I tillegg sier alle at andreåret på dramalinja er det desidert hardeste, så nå handler alt om å slappe av.

Sommerjobb?

– Jeg jobber som Baluba på Jessheim storsenter. Det er en stor rød bamsefigur som går rundt på senteret og klemmer unge og voksne. Og så liker jeg å tulle med de i kassene på senteret. Det står faktisk «Trivselsansvarlig» i kontrakten min!

Beste sommersang?

– Afro-Man med «Crazy rap». Den blir det alltid guttastemning av.

Hva står helst på menyen i sommer?

– Lasagne! Den bør helst være hjemmelaget, men det går veldig fint med ferdiglaget også, altså.

Et spesielt sommerminne å dele med leserne?

– Jeg husker godt da vi stjal boller og bruskasser fra Rema 1000 på Romerikssenteret. Det ble selvsagt fanget opp av videoovervåkningskameraene, og siden jeg var den eneste i gjengen der med rødt hår, var det selvsagt bare jeg som ble ferska og min mor som ble ringt til.

Sju kjappe

Leser: Krim.

Blir flau av: Jeg blir flau om andre ikke oppfører seg innenfor normene.

Liker å spise: Lasagne, helst hjemmelaget.

Redd for: Trange rom.

Er avhengig av: Ikke mobil, i hvert fall! Jeg er avhengig av latter.

God til å: Ha god selvtillit.

Drømmer om: Å bli skuespiller og regissør.

Fakta

Navn: Snorre Kind Monsson

Alder: 16

Bosted: Kløfta/Lillestrøm

Familie: Far, mor og to brødre

Er: Elev ved dramalinja på Lillestrøm videregående skole

Interesser: Teater, musikk, film

Aktuell med: Produkttester for «Kjekt å ha» på TV Norge til høsten og musikalen «Annie». 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.