– Det er så hyggelig å se at torget igjen er fylt opp. Dette har vært en fantastisk feiring, og jeg føler at hele byen har vært med på Jessheimdagene sa senterleder og leder i arrangementskomiteen, Christin Brandt, før hun ønska Sandra Lyng velkommen opp på scenen.

MANGE PÅ KONSERT

Jessheimdagenes avslutningskonsert er en viktig tradisjon, og det var mange som ønska å få den med seg. Sofie Dorthea Larsen (8) var i aller høyeste grad en av dem, og er nok en av Sandra Lyngs største fans.

– Det var kjempegøy. Jeg hoppa så mye at jeg både fikk hold og strekk, sier Sofie gledestrålende etter konserten.

SKAPTE GOD STEMNING

Artisten skapte god stemning på torget. Hun gikk ned fra scenen for å møte publikum. Det ble både klemmer, high-fives og en liten svingom eller to. Lyng fikk også publikummet nærmere scenen og inviterte dem med på allsang.

MYE SOM SKJEDDE

Det var imidlertid ikke bare konserter de besøkende kunne oppleve under Jessheimdagenes siste helg. På programmet sto alt fra bilens dag til det tradisjonelle barneløpet.

– Tor løp kjempefort, og jeg tror han syntes det var morsomt at det var så mange andre fra barnehagen som også var med i løpet, sier Torni Støvland.

Hun og sønnen Tor Nyjordet (4) hadde hatt en hyggelig dag, og hadde kost seg med is etter et vel gjennomført løp.

INNOM FLERE GANGER

Siden Jessheimdagene arrangeres over en periode på 10 dager kommer folk gjerne innom i flere omganger. Søstrene Anna og Martine Østreng var intet unntak. De hadde fått med seg mye forskjellig under årets folkefest.

– Vi prøvde å by under hittegodsauksjonen, men vi hadde maks to hundre kroner, og det vi bød på ble solgt for rundt to tusen, sier søstrene.

GODT FORNØYD

– Det har gått utrolig fint å arrangere årets jessheimdager. Det har vært et fantastisk publikum som stiller opp, og da er det morsomt å jobbe med arrangementet. Vi opplevde publikumsrekord under Hellbillies konserten, men har også klart å fylle torget på dagtid med besøk fra mange barnefamilier, sier Brandt, som er full av lovord om den fantastiske innsatsen til alle som har bidratt til at årets jessheimdager ble en suksess.

JESSHEIMDAGENE

  • Jessheimdagene 2017 ble arrangert fra den 10–20 august. 
  • I år ble de tradisjonsrike dagene arrangert for 19. gang. 
  • Det var mange populære aktiviteter, og på fredag den 18. august satte Hellbillies ny publikumsrekord. 
  • Jessheimdagene er et familievennlig arrangement, og i tillegg til kveldskonsertene fantes det mange aktiviteter for barnefamilier. 

LES OGSÅ: Jessheimdagene betyr mye jobb og mange flere kunder enn vanlig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.