Det er tredje året en slik korkonsert arrangeres, og hver gang har det vært fullt i kirkebenken.

Konserten faller sammen med et stort korseminar i helga. Her er 40 sangere fra hele Akershus samlet, og seminaristene skal delta i kirkekonserten med eget innslag.

– Konserten er et samarbeid mellom Eidsvoll Musikkråd og kirken. Repertoaret er selvfølgelig mye kirkemusikk, men også en del andre kjente verk, forteller Bjørnar Robertsen, akkompagnør, og Jorunn Fagerhaug, sanger i koret Opus og nestleder i musikkrådet.

Artist og sangpedagog, Birgitte Grytten Velsvik, bosatt på Råholt skal også være med. Hun har blant annet deltatt i NRKs Beat for Beat.

– Alle inntektene fra konserten går til nytt flygel i Eidsvoll kirke, forteller Robertsen. Han sier at det er en etterlengtet investering.

– Vi har mistet noen gode musikere fordi vi ikke har flygel, legger han til.

LES OGSÅ: Det blir ikke jul uten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.