- Dere fortjener å møtes, uten en eneste annen grunn enn å komme sammen. Likevel er det en merkedag når dere aktiviserer dere på Verdens aktivitetsdag for eldre, sa ordfører John-Erik Vika da han åpnet den første aktivitetsdagen.

TRADISJON

Han håper samlingen blir en tradisjon i mai hvert år framover.

Vika roste Søndre Eidsvoll Pensjonistforening som tok initiativet til samlingen sammen med Nannestad og Hurdal Pensjonistforeninger.

Ordføreren fikk applaus og lokket fram smilet hos alle da han kalte byggmelsgrøten for gamle dagers lim - som han skulle smake på for første gang!

- Jeg skulle egentlig ikke si det, men da dere betalte inngangsbilletten i porten, betalte dere også for medlemskapet i Bygdetunets Venner! Takk, spøkte Vika.

Det ble en varm og solrik samling med aktiviteter og mye prat. Leder for arrangementet, Trond Vidar Nilsen i Søndre-foreningen, uttrykte stor takknemlighet og glede over at Vika ville komme og åpne denne aller første internasjonale aktivitetsdagen for eldre i kommunen.

LES OGSÅ: Baptistkirka kan ende på bygdetunet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.