Det forteller Ingrid Bakke, PR-ansvarlig for Lions Club Ullensaker/Kløfta

– De leverte, som de alltid gjør en, kjempeflott konsert. Det ble selvfølgelig stående applaus som nesten ingen ende ville ta, sier Bakke.

Dette var tredje gangen Lions-klubben arrangerte en konsert med Magnolia Jazzband i Ullensaker kirke. Denne gangen hadde de med seg to solister: kantor Wollert Krohn-Hansen, som har spilt sammen med Magnolia mange ganger, og sangeren Anne Marthe Slinning.

– Hun har en flott og kraftfull stemme som passer godt til Magnolia Jazzband. Konserten ble en blanding av New Orleans-jazz, salmer og orgelspill. Gutta i Magnolia imponerte nok en gang med en fin blanding på repertoaret og med et trøkk som går rett inn i hjerteroten og forplanter seg videre i hele kroppen, sier Bakke.

Lions på Kløfta arrangerte konserten som en del av klubbens bidrag til feiringen av 100-årsjubileet til Lions Club International og klubbens eget 35-årsjubileum.

LES OGSÅ: Lions bidrar med 125.000 kroner til nytt lydanlegg i Ullensaker kirke

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.