Hele sjette trinn ved Algarheim skole er med på oppsetningen av det egenproduserte vikingespillet ved navn Oppgjøret på Hagbarthaugen.

LÆRER OM VIKINGER

- Dette er ganske gøy, for vi får vite mer om hvordan vikingene hadde det, sier elev Justice Kimani.

Manuset ble skrevet av elever og lærere i 6. klasse ved skolen i 2009/2010, videreutviklet av samme trinn i 2011/2012 - og er nå på gang i tredje versjon. Det hele utspiller seg ved gravhaugene i Fonbekkhagen, og tar for seg mye av lokalhistorikken i området nær skolen. Tirsdag var elevene i full sving med de siste øvingene.

- Det er gøy å lære skuespill, sier Eirik Lystad, etter at hans Habberstad-gjeng har vært i klinsj med folk fra Fonbekk.

TRE FORESTILLINGER

Torsdag skal forestillingen vises tre ganger, og kveldsvisningen er åpen for alle.

LES OGSÅ: Unik skatt reddet fra jorda ved gravhaugen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.