Den utflytta eidsvollingen var på hjemlige trakter i forbindelse med at bandet Contrazt sto på plakaten sammen med Rune Rudberg.

- Jeg startet opp som bookingansvarlig, og etter hvert kom spørsmålet om jeg ville ta over bassen i Contrazt. Nå har jeg vært med siden august, og vi er en gjeng som har det utrolig bra og mye moro med det vi holder på med, smiler Trøen som får mye kommentarer for sitt blide og imøtekommende vesen.

- Det må jo sies at vi i Contrazt har fått med oss verdens blideste og mest joviale mann! I tillegg så er han flink til å jobbe og, påpeker bandkollega, Leif Dybendahl.

Kjenner alle

Det er klart for Contrazts andre set for kvelden, nå er det Rune Rudberg band som holder danserne i gang. Stressa bandmedlemmer spør om ikke Hans Olav skal bli med å gjøre seg klar.

- Jada, kommer snart, er svaret før han fortsetter, helt upåvirket av klokka.

- Det er klart det er spesielt å spille i Eidsvoll, jeg kjenner folk og det blir å gå rundt å hilse på de fleste, og det er jo veldig hyggelig, sier han. Med 400 forhåndssolgte billetter i kveld og stadig pågang i døra var tallet kommet opp imot 800 danseglade gjester da EUB forlot lokalet litt før midnatt.

- Letohallen er flinkest i klassen til å tilrettelegge arrangement som dette, både for artister og publikum. Det må være Norges største samfunnshus, mener Trøen.

Underholder de eldre

I tillegg til bassistjobben i Contrazt holder han snart minikonserter på Gladbakk og Vilberg Helsetun sammen med mannen bak trekkspillet i Ingemars, Odd Arne Sørensen.

- Da synger jeg litt da, men det er like mye et underholdningsnummer som konsert. Det å underholde for de eldre er noe annet, og veldig artig det og, synes han.

Album rundt hjørnet

Rune Rudberg synger sine siste toner i hallen og flere lurer på om ikke Hans Olav skal på scenen.

- Jo da, Rudberg må da få avslutte, gliser han og kikker så vidt på klokka.

- Jeg er veldig stolt over å få være en del av Contrazt, som er et av de etablerte bandene i sjangeren. Det å fylle Letohallen på en lørdagskveld, det er stas. Med ny singel ute og nytt album rundt nyttår er det musikken for alle penga.

Han tar beina fatt mot scenen og rekker sikkert å småprate med fem, seks, andre kjentfolk før bassen på ny kommer over skulderen.

- Daaaaal, er det god stemning i kveld, høres over høyttalerne og bassisten er på plass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.