Årets største trekkplaster er Marcus & Martinus, men allerede neste helg sparkes festivalsesongen i gang med Grunnlovsdagene.

- Vi kan love et fantastisk festivalår, sier Tommy Karlsen.

Han virker avbalansert og rolig, men det er utenpå. Nå bruser det virkelig i festivalblodet til Tommy Karlsen.

- Vi vil gjøre alt vi kan for å skape liv i Sundet i år, og med fire festivaler kan jeg love en bred og tettpakket meny. Det vil garantert være noe for enhver smak i sentrum i 2016, sier Karlsen, markedsansvarlig i Eidsvold Turn Fotball. Fotballklubben utvider for alvor festivalsatsingen og står som arrangør av hele fire festivaler i år. Se bare her:

Grunnlovsdagene 6. og 7. mai. Her blir det bryggedans i telt på Bankplassen med Contrazt på scenen.

Stort trekkplaster

Sunddagene arrangeres fra 15. til 18. juni. Her er Marcus & Martinus det største trekkplasteret på Skjoldnesdagen på lørdagen.

Vannvittige dager går av stabelen i begynnelsen av august.

Som om ikke det var nok er det duket for en ny Oktoberfestival i midten av oktober.

- Grunnlovsdagene trodde vi skulle bli en liten happening, men det utviklet seg raskt til å bli stort. Det gleder oss veldig, sier Karlsen muntert.

Lokale lag og foreninger ble invitert til å være med, enten med stand eller i form av forskjellige aktiviteter. Responsen var overveldende fra første sekund. Det gjør at 40 lag og foreninger nå er påmeldt til Grunnlovsdagene.

- Her kommer alt fra fibromyalgiforbundet til de største klubbene. Handikapforbundet er påmeldt og vil ha teppeboccia. Basketklubben stiller med kurv og skal ha oppvisning. Dette blir en unik mulighet til å presentere sitt lag og forening, sier Karlsen.

På Bankplassen setter Eidsvold Turn Fotball opp sitt eget stortelt med plass til sju hundre personer. Der inne skal Soul Children og Kor D Let opptre. I tillegg blir det moteshow. På kvelden står Contrazt på scenen.

- Det er ett av Norges ledende danseband for tiden, og det blir garantert god stemning under årets første bryggedans.

Arrangement mot mobbing

Det blir også et eget arrangement mot mobbing. Oss Mot Mobbing og Charity Bikers har et tett samarbeid. Under Grunnlovsdagene blir det kjørt kortesje med to- og firhjulinger fra Eidsvollsbygningen til Sundet. I sentrum holder Vidar Busk gratiskonsert i forbindelse med denne delen av programmet.

Som om ikke dette var nok blir det en egen bilutstilling, og på Skjoldnestangen blir det sirkus, med gratis opplæring for barna og egne forestillinger.

- Vi har fått til et rikt program, og gleder oss til hele festivalåret i Sundet, sier Tommy Karlsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.