Herman’s Hermits inntar Ullensaker kulturhus 24. april.

Mye av musikken på 1960-tallet ble dominert av britiske band. Ved siden av Beatles og Rolling Stones var Herman’s Hermits en av de mest vellykkede gruppene. Fra begynnelsen i Manchester i 1964, har bandet hatt over 23 hitsingler, ti hitalbum, tre store filmer og utallige konsertturneer over hele verden – og per i dag har de solgt over 75 millioner plater.

Siden 1971 og Peter Noones avgang, har gruppa bare fortsatt. Opprinnelig medlem Barry Whitwam har styrt bandet til å bli et hardtarbeidende turnéband, og de holder fortsatt over 200 konserter i året. De spiller alle de mest kjente låtene og mer – mye til glede for fansen som ikke kan motstå å synge sammen med Mr. Brown you’ve got a lovely daughter, Silhouettes, Dandy, Henry VIII og selvsagt superhiten No milk today.

Alt ligger dermed til rette for en kveld med skikkelig feelgood-stemning.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.