Deltakelsen ble kjent da NRK sendte sin MGP-presentasjon mandag ettermiddag. Presentasjonen ble sendt direkte på nett-tv og NRK2.

Under presentasjonen ble det sagt at Alexadra Rotan og Stella Mwangi ble «slått sammen» av NRK, som mener de to er en perfekt duo for å framføre låten «You got me».

Begge lokale

Både Stella Mwangi og Alexandra Rotan har erfaring fra artisteri og scenekunst. Mwangi vant den norske MGP-finalen i 2011, og representerte Norge da den internasjonale konkurransen ble arrangert i Düsseldorf i Tyskland. Der ble hun slått ut i semifinalen. Samme år ga hun ut albumet «Kinanda», som inneholder hiten «Lookie, lookie».

LES OGSÅ: Stellas store seier

Alexandra Rotan er fra Råholt, og har deltatt i både Melodi Grand Prix Junior og Idol på TV2. Som 11-åring deltok hun også på talentkonkurransen «Stjerneskuddet» på Jessheimdagene.

I Melodi Grand Prix Junior i 2010 kom hun helt til superfinalen. Rotan deltok i Idol i 2016, og kom til semifinalen.

- Hun er et naturtalent

Alexandra Rotan er for tiden på turné med Alan Walker, men nå blir det fokus på Melodi Grand Prix framover.

– Nå skal jeg også være med Stella, og det er også en ny erfaring. Jeg er vant til å være alene, men nå blir vi to, sier Alexandra Rotan.

Stella Mwangi skryter av Rotan.

– Hun er et naturtalent. Det kommer veldig lett til henne, sier Mwangi.

Selv er hun opptatt med ulike kommersielle prosjekter i USA.

– Jeg har gått videre med karrieren, og lager musikk for flere store kommersielle aktører.

– Det er en helt annen planet. Men jeg har vært med i MGP før og føler det er stor familiegjenforening, spøker hun.

Låten deres «You Got Me», er skrevet av Gustav Eurén, Niclas Arn, Stella Mwangi og Andreas Alfredsson.

– DEN ENE KJENDISEN ETTER DEN ANDRE

Både Alexandra Rotan og Stella Mwangi innrømmer å ha blitt en smule star struck da de så deltakerlista i årets MGP.

– Det er vanvittig gode artister alle sammen, og det kommer til å bli tidenes Melodi Grand Prix. Men vi må fokusere på å framføre låten vår. Det blir kjempekult, sier de to.

Den norske finalen arrangeres 10. mars i Oslo Spektrum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.