Allerede er det kommet inn 420 påmeldinger fra ungdom i alderen 10-20 år. Det hele skjer førstkommende søndag i Ullensaker kulturhus.

- Det er fortsatt kunst som registreres, så vi kommer nok over 430. Dette er ny rekord, jubler kulturkonsulent Kathrine Gilbu.

Hun er sikker på at med 30 sceneinnslag, inkludert tre animasjonsfilmer, og ca. 200 kunstverk som skal stilles ut, blir UKM en begivenhet det er vel verdt å få med seg.

Scenemønstringen varer i over to timer.

NANNESTAD OGSÅ

Nabokommunen Nannestad har UKM lørdag, i kommunehuset. Arrangementet er delt i tre:

1. Kunstutstilling med malerier, foto, skulpturer, annen kunst og kanskje matkultur.

2. Unplugged med akustisk musikkinnslag uten mikrofon, eller forsterker. Spiller du blåseinstrument, piano, sang/kor, teater eller noe annet der du vil ha nærkontakt med publikum, er dette en fin arena.

3. Scene, med innslag fra band, sangere, dansere, film, teater og alt som har lyst til å være på en stor scene. Dette er arenaen for den tradisjonelle UKM, der mange har fått gode opplevelser.

LES OM UKM I HURDAL: Ungdommen leverte

LES OM UKM I EIDSVOLL: - Jeg vil bli profesjonell danser

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.