Beboerne på Valstad sykehjem på Eidsvoll Verk la turen til Bygdetunet. Der hadde de blant annet invitert Vegard Storbråten Øye for å underholde.

- Beboerne var strålende fornøyde med toradermusikk, dans og lunsj ute med grillede pølser og potetmos. Været var helt strålende. Både ansatte og beboere koste seg veldig, sier enhetsleder Marianne Stenberg i det private helseforetaket Incita AS.

LES OGSÅ: Bygdetundagen klarte igjen å få folk ut en søndag ettermiddag

Hun forteller også om fantastiske omgivelser på Bygdetunet.

- Omgivelsene var fantastiske i all sin prakt, og alle var enige om at det er utrolig vakkert på Bygdetunet. For mange av beboerne er stedet kjent og kjært. Det er et sted de har vært mange ganger før, og som alltid er hyggelig å komme tilbake til. Alle som ville var med, og det var til slutt 20 stykker. Det skal ikke så mye til før man får det meste til, sier Stenberg videre.

Vegard Storbråten Øye har en aktiv tid foran seg. I september reiser han på en to ukers rundreise i Nordland, Troms og Finnmark på oppdrag for Hålogaland Folkeakademi. Til sammen blir det 15 konserter i Alta, Tromsø, Målselv, Vadsø, Tana, Skjånes, Mehamn, Bø og Mye i Vesterålen, Mosjøen, Trofors, Bindal og Sømna. Men først var det altså eldre og ansatte fra Valstad sykehjem som fikk muligheten til å oppleve Vegard Storbråten Øye på nært hold.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.