Kommunene i Gardermoregionen og Stiftelsen Trandum arrangerer markering for veteraner som har deltatt i utenlandstjeneste for forsvaret. Markeringen avholdes 17. august, under Panserfest 2018 på Trandum leir.

På programmet står blant annet orientering om veteranplanen i Gardermoregionen

– Det er første gang det utarbeides en veteranplan i vår region, og kommunene i Gardermoregionen har nå gått sammen om å utarbeide en felles plan. Planforslaget blir presentert på denne markeringen, og det vil være mulighet for alle å si sin mening om det som er presentert, sier Solhei.

Det blir i tillegg orientering om historien til Trandum leir og videre ambisjoner, Ullensakers ordfører ønsker veteranene velkommen, det blir grilling og konsert med Underholdningsvogna.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.