Premieren fredag kveld ble ellevill. Ellevill i gode tekster, stort sett krevet at manusforfatter og regissør Bjørn Ivar Toftnes.

En nær fullsatt sal i Panorama koste seg gjennom to timer med ekte revy. Enkle kulisser, fin bakgrunnsmusikk og sterke tekster. Skuespillere som turde å spille ut sitt talent i nummer etter nummer. For oss som hørte på, var det om å gjøre å få med seg de gode tekstene.

Eidsvoll kommune har bidratt godt til årets sommerrevy. Tre som hadde vin på rommet, ble pålagt å bo på samme rom på sykehjemmet. Det ga ideen om innsamling via tigging. «Sundbunnies» var bare fortreffelig og det er å håpe at Rune Storsve henter noen av innslagene med dette i spissen inn i årets PULS-festival. Ideen er gratis. Tonje Haukner var tent på ordfører'n og dro det mildt sagt ganske langt. «Tenk på den makta ordfører'n har», utbroderte den ferske, men dyktige skuespilleren som viste seg også å ha god sangstemme. Astrid Ekornholmen tok opp poenget da hun viste seg å være ordførers stedfortreder med fortjente blomster.

Ragnhild Owe er vel det nærmeste man kommer en proff i dette ensemblet. Hun har noen roller der publikum bare gir seg over, ikke minst da hun utbroderer at «hun er født i feil kropp», det vil si den har blitt altfor kort.

Ulven i Glenn Andersens skikkelse var bare fortreffelig, men hadde neppe vært like morsom på Finnskogen. Åssen 30 ulver kunne drepe og spise 40000 sau og 43000 rein i løpet av et år, var ikke lett å forstå. Imponerende framført.

Gjennomgangstonen var «China'n» i Sundet. Tone Winnem var servitør og bandt det hele sammen med korte innslag.

Kort og godt: En revy til å le av og bli gladere til sinns. Kanskje noen i rådhuset ikke er like fornøyd, men dette var revy på sitt beste, satt sammen av Bjørn Ivar Toftnes. Ikke veldig kjent i bygda som revyforfatter, men han røpet at han i ulike sammenhenger har satt opp 30 revyer.

Da forstår vi at produktet blir godt.

Til publikum: Løp og kjøp billetter. Dette var moro.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.