Cao Kan planlegger 1500 nye leiligheter på Lundsjordet ved Eidsvoll Verk stasjon. 10 millioner kroner er allerede betalt inn. Eidsvoll kommune kan få 65 millioner kroner til – avhengig av hvordan reguleringen av tomteområdet slår til. På illustrasjonene ser prosjektet spennende ut. Samtidig er det knyttet noe usikkerhet til realiseringen. Spesielt i forhold til tidsplanen.

Planleggingen på Lundsjordet har foregått i lang tid allerede. Det har Cao Kan naturligvis ikke skylden for. Men stasjonsbyen har ligget der som noe som kan komme til å skje og realiseres gjennom en årrekke. Derfor er det nå viktig at det gis tydelig og god informasjon og at det følges en tidsplan. Selv ser Cao Kan og arkitekt Niels Torp for seg å bruke 15 år på byggingen. I forhold til det lokale boligmarkedet og evne til å ta unna kan det være realistisk. Men forutsigbarhet vil være et nøkkelord.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.