Vi nordmenn har hatt en tradisjon om hvordan vi feirer nasjonaldagen vår. Den ligger dypt forankret i oss fra barnsben av. Det er norske flagg, barnetog, bunader, pølse og is. Og selvfølgelig sangene Ja, vi elsker og Gud signe vårt dyre fedreland. De fleste av oss synger med en liten «klump» i halsen, vi fylles med andakt for landet vårt og alt hva fedrene har kjempet.

Det er en spesiell dag, og den er helnorsk. Nordmenn over hele verden feirer 17. mai der de er. Jeg vil tro at ingen andre land har en lignende tradisjon med hornmusikk, tog og bunad. Dette er en viktig del av vår historie, vår kultur og våre verdier.

Jeg verdsetter 17. mai, våre tradisjoner, vår arv og mitt land.

Derfor ønsker jeg å beholde denne tradisjonen med å feire 17. mai, slik vi alltid har gjort det. Jeg tror det er viktig. Alle skal få delta på 17. mai uavhengig av nasjonalitet. Men det må aksepteres at noe faktisk er kun norsk, og kun det! Det betyr ikke at vi ekskluderer noen, eller ikke respekterer andre lands flagg. MEN, det er Norge vi feirer, vår selvstendighet, vår grunnlov, vår nasjonaldag. Og derfor skal det KUN være norske flagg denne dagen. La det norske flagget vaie i vinden!

Ha en fin 17. mai alle sammen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.