Senterpartiet mener veksten i Ullensaker må bringes under politisk kontroll. Gjennom en serie leserbrev har tidligere ordfører Espelund angrepet vår politikk på sviktende grunnlag, og sågar hevdet vi er imot ting vi både har votert for, og som vi har i vårt partiprogram. I sitt siste utspill viser han imidlertid eksakt hvor de politiske skillelinjene går. 

Ullensaker er, og skal være en vekstkommune. Men vi politikere, som er valgt av folket, må våge å ta styring. Vi må sette oss i førersetet og kontrollere utviklingen. Det er vi som skal bestemme hvor fort vi skal vokse, hvor vi skal vokse og hvordan nye bolig- og næringsområder skal utformes.

Når Espelund påberoper seg skjebnen som meningsfelle, og sier Ullensaker skal vokse minst like mye som i dag, om ikke mer, er det tydelig at det er behov for modige og nye tanker inn i maktens korridorer i Ullensaker. Det er, sett ifra mitt ståsted, avgjørende med vilje og evne til å lytte til folket, og styre deretter.

Å tro på evig og ubegrenset vekst på en jordklode med begrensede ressurser, er både uklokt og farlig. Overført til Ullensaker vil en styring av veksten bidra til økt trivsel, bedre tjenester for innbyggerne, mindre press på arealer, styrket kvalitet i by- og stedsutviklingen, og sist men ikke minst vesentlig bedret kommuneøkonomi.

Jeg lover dersom jeg får tilliten å være en fremoverlent ordfører, som utvikler og styrker kommunen, men med et fokus på kvalitet for innbyggerne. Jeg lover å ta avgjørelser med solid forankring i befolkningen, og jeg lover å være nær folk!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.