Jeg bivånet selv ekvipasjen på Råholt og frydet meg over å se så mange flotte italienere på rekke og rad. Biler som bruker fossilt brennstoff av både bensin og diesel og som ikke nøyer seg med noen få desiliter på mila.

Flott at lokale eidsvollinger med Amund Sandholt og Jon Wenger har fått i stand et slikt Alfa Romeo-treff- også for å ta vare på gamle slitere. Jeg er selv begeistret over gamle kjøretøyer og bruk av dem.

Så lang alt flott, men at MDG også syns dette er flott er merkelig. Utad er de jo sterkt imot alt som går på fossilt brennstoff og her er de med på å kjøre rundt for å vise seg frem og til ingen nytte, bare for å slippe ut skadelige stoffer som de selv hevder.

Hvor kommer så MDG inn i dette bildet? Jo, Amund Sandholt som har vært en ildsjel for å lage til dette treffet er i dag MDGs vararepresentant til kommunestyret i Eidsvoll og har møtt flere ganger. Dette viser vel noe av deres dobbeltmoral, andre skal tenke miljø mens de selv gjør hva som passer dem.

FrP er fremdeles bilistenes parti. Vi vil ha enda flere og bedre veger slik at bilene kan komme fortere og sikrere frem, slippe å stå i kø og forurense. Nå krever vi også bomfrie sideveger langs nybygde veier. Det er ikke alle gamle kjøretøyer som er bygd for fartskjøring og trives best på sideveier med fossilt brennstoff.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.