• FLOKKFUGL: Kaiene kommer i store flokker og blir en betydelig plage om de slår seg ned i bebyggelsen.

Det virker som at det er møte i kveld igjen. Starter fast tid mellom klokka 21.00 og 21.30 hver kveld, aldri fri.

Allmannamøte med flere hundre deltakere, posisjon, opposisjon og uavhengige og ingen møteleder. Det vil si at alle snakker i munnen på hverandre. Det kan tolkes slik.

Det snodige er: det er ikke mennesker jeg snakker om, men fugler!

Etter hva jeg kan høre, er det henholdsvis kaier (flest deltakere), måker og kråker.

Makan til lurveleven har jeg aldri hørt – og de holder på til langt på natt, også i skrivende stund.

Dette holder i alle fall meg våken så lenge det pågår – og jeg tror flere har samme problem.

Etter hva jeg har observert, er folk ute med bjeffende hunder, og jeg tror faktisk jeg har hørt smell fra kinaputter – forståelig nok.

Dette har blitt et miljøproblem. Bestanden av kaier har vokst seg stor i de siste to-tre årene, jeg tror de er flere hundre … og jeg snakker om området Rubis og Vorma.

Dette må det gjøres noe med, vi kan ikke ha det slik.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.