Det er blant miljøfanatikere blitt en skam til så mye og ikke minst bilen som går på bensin eller diesel. Alle skal liksom ikke kjøre bil i det hele tatt eller må man, skal det benyttes kollektivt- selv om det ikke finnes. For meg er det problemer å få med et lass materialer og sement på buss eller tog. Bil er nødvendig for folk flest- det bør alle skjønne selv de som tror de er så miljøbevisste og kjører batteribil.

Vet dere forresten at fra produksjon til spiker er forurensningen på el-biler større enn fossilbiler? En undersøkelse jeg har sett sier også at 90-95% ikke kjører batteribil på grunn av miljøet, men på grunn av alle avgiftslettelsene og andre fordeler deriblant bompenger. Blir batteribilene pålagt de samme avgifter som «gammeldagse» biler frykter bilbransjen for salget.

Fremskrittspartiet vil arbeide for trygge veger i Eidsvoll både for bilister og myke trafikanter.

Men en liten bønn:

Bilen vår, du som er i garasjen.
La din frihet holdes hellig.
La ditt drivstoff komme.
La din vilje skje på alle veger.
Gi oss i dag vår daglige tur.
Forlat oss vår bompengegjeld, som vi og forlater vår ufrihet.
Led oss ikke inn i sosialisme, men frels oss fra bompengene.
For vår er veien, demokratiet og folkeviljen i evighet.
Amen.

Eidsvoll Fremskrittsparti vil stemme og jobbe imot et hvert forslag om bompenger i Eidsvoll kommune.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.