Ordfører, det er fantastisk flott i Eidsvoll og flottere skal det bli med forhåpentligvis ny tingrett med mer.

Men den store siloen ødelegger mye av den flotte utsikten. Litt maling på den ville gjort mye. Flere kommuner har fått fine siloer. Kanskje vi kunne fått eier av siloen med på et prosjekt der vi lyser ut en arkitektkonkurranse eller samarbeid med en maker/design-linje?

Spørsmål: vil ordfører ta initiativ på vegne av kommunen eller be administrasjonen om å sende et uforpliktende spørsmål til eier av siloen, om de kunne tenkt seg å fått malt den ? Gjerne også ytre at dette er sterkt ønsket fra kommunens side og at vi gjerne går i dialog om fargevalg og design siden den er så ruvende i landskapet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.