FrP har sammen med de andre partiene i regjeringen utarbeidet et fritidskort der målet er at samtlige barnefamilier skal få dekket kontingenten til en fritidsaktivitet gjennom et fritidskort på 2000kr. Dette vil gjøre at alle barn, om man kommer fra en rik eller fattig familie, vil kunne delta i idretter og andre fritidsaktiviteter uavhengig av familiens økonomi.

Denne ordningen skal nå prøves ut i 15-20 nye kommuner, vi i Eidsvoll FrP ønsker at Eidsvoll kommune skal søke for å delta som en av forsøkskommunene på dette nye fritidskortet. Slik vil alle kommunens barn skal få gleden av å delta på lik linje i idretten og andre fritidsaktiviteter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.