Jeg har vært en av dem. Noen dager før jul sto jeg nedenfor Eidsvollbygningen mens snøen dalte ned og folk hastet rundt for å bli ferdig med julehandelen.

VENTET I KØ

Der sto jeg i kø for å få mat og julegaver. Og tenkte da på Wergeland og på Eidsvollsmennene. Hva ville de sagt om de var her i dag?

Det er tøft å måtte gå til det skrittet å be om hjelp til noe så grunnleggende som mat.

Jeg havnet i uføret etter at jeg tok for mange dårlige valg som ung. Jeg hadde en god oppvekst og en familie som brydde seg, men feil venner og feil valg fikk meg på feil spor.

BRENNER FOR Å HJELPE

I dag har jeg det bra, men det er tøft å klare seg uten utdannelse, uten jobb og alene. Jeg brenner virkelig for å hjelpe de som er eller har vært i mine sko og for forebyggende arbeid slik at vi hindrer unge å gå de sporene jeg har tråkket.

Jeg mener at alle har noe å by på, også de som fikk en dårlig start eller som havnet utenfor fellesskapet.

Stiller vi opp og stiller vi krav kan vi få flere til å bli en ressurs i lokalsamfunnet og ikke bare kreve ressurser. Derfor stiller jeg til valg for Arbeiderpartiet til høsten.

Alle skal bli sett

Som lokalpolitiker vil jeg blant annet jobbe for at vi skal ha et kompetent og trygt barnevern, støtte det forebyggende rus- og kriminalitetsarbeidet som retter seg mot barn og unge og for at vi ha miljøarbeidere i alle skolene våre.

Jeg ønsker at alle skal bli sett og at alle skal med, også de som sitter nederst ved bordet og de som velger feil spor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.