Og jeg er så glad for at det ikke er jeg som må reise ut i været både sent og tidlig, og når det passer aller minst...

Jeg er så glad for at det ikke er jeg som får kjeft for at jeg ikke kan være alle steder på engang, for at jeg ikke er rask nok, for at jeg er for rask og for at det ikke er jeg som må snakke med alle dem som egentlig vet best.

Jeg er så glad for at dem som har den jobben gjør det beste dem kan hele tiden. At de sover på nåler, sjekker og måler og for at dem har tålmodighet nok til å stå i alt det innebærer av kjeft, klager og usaklige telefoner!

Jeg er så glad for at det finnes folk med yrkesstolthet, kunnskap og et ønske om å gjøre hverdagen lettere for andre. Folk som jobber flere døgn i strekk, forsaker egne grunnleggende behov og som lar kritikken prelle av. Og bare fortsetter trofast, én veg av gangen.

Jeg er så glad for at jeg trives med vinteren, at jeg liker det litt rufsete og koselig...

Jeg er så glad for at jeg ser sjarmen i årstiden, og glad for at jeg har lært hva vinter i Norge betyr. Jeg vet at jobben blir gjort og at hjelpen kommer!

LES OGSÅ: Er lei av å få kjeft og trusler på jobben

LES OGSÅ: En krevende og til tider utakknemlig jobb

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.