Sist onsdag var jeg en tur i Utsjøen for å avkjøle kroppen litt. Fant en fin plass til dette formålet. Da jeg så meg litt rundt, var det litt av hvert etter tidligere besøkende. En forholdsvis stor plastpresenning, noen vedsekker, engangsgrill, tomflasker, sigarettsneiper i hopetall.

Dessuten hadde nok de besøkende fisket, for det lå igjen en del fisk som det ikke akkurat luktet godt av i varmen. At det skal være så vanskelig å få med seg søpla hjem igjen er nesten uforståelig.

Jeg vil gå så langt å si at disse menneskene er søplesvin. Har man klart å dra med seg ting og tang ut i naturen får man sørge for å ta restene med seg hjem. Når det gjelder engangsgriller hadde det kanskje vært en tanke med en skikkelig panteordning. En hundrelapp. Da hadde vel de fleste tatt med seg restene hjem.

Eller kanskje totalforbud mot salg.

Mens jeg er i gang, på Brennhaugen ved siden av vegen ligger det, evt lå det to senger, som noen syntes passet fint der. Slikt får man vel levert gratis på Øras.

Muligens litt surmaga, men dog min mening.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.