Derfor var Ull/Kisa opptatt av at laget for en gangs skyld ikke skulle komme skeivt ut fra start. Disse forberedelsene har de lyktes med. Med syv poeng etter tre runder har Kisa fått en bedre innledning enn noen gang i toppfotballen.

Det gir selvtillit å være ubeseiret. Til sammenligning gikk det i fjor elleve runder før Kisa hadde samme poengsum som nå. Laget har skaffet seg arbeidsro som gjør at spillerne lettere kan slippe seg løs og gjøre det de vet at de mestrer. Det er alltid lettere å ha noe å gå på framfor å bli jagende etter. Resultatene i kamper gir dessuten en bekreftelse på at treningen fungerer, noe som motiverer til å heve nivået også i hverdagen. I tillegg til poengfangsten har årets Kisa-lag vist flere sider som gir grunn til å tro på framgang fra i fjor.

Laget ser bedre ut. Det nye stopperparet virker solid og bør kunne gjøre Kisa sterkere defensivt enn mannskapet som i fjor slapp inn 50 mål. Framover har laget nykommere som har funnet nettmaskene umiddelbart. I tillegg ser vi utvikling i egne talenter som Kristoffer Ødemarksbakken, som allerede har scoret like mange mål som i hele forrige sesong.

I fjor greide ikke Kisa å vinne en eneste bortekamp før de virkelig måtte. Opplevelsen i siste runde har de bygd videre på, og nå vant de borte på første forsøk. Som trener Skogheim sier er bortespøkelset brått erstattet med en innstilling om at laget aldri taper borte. Alt dette gir selvtillit som laget tar med seg til Elverum på søndag. Det gjør også at vi tror på nye poeng og en fortsatt god sesong for Ull/Kisa.

LES OGSÅ: Om kun få uker kan Ullensaker/Kisa hete UKI Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.