• Hege Svendsen, Eidsvoll Arbeiderparti

Dette vet innbyggerne, dette vet politikere og administrasjonen.

Det krever innsats fra alle å få løst problemene, både kortsiktig og mer langsiktig. Vi mangler mange penger for å klare å drifte Eidsvoll som en god kommune for innbyggerne våre.

RASKERE OG MER EFFEKTIVT

En, blant mange løsninger for å spare, er å sette omsorgspersonalet vårt i stand til å jobbe raskere og mer effektivt. Det kan gjøres ved å starte innføringen av flere teknologiske løsninger.

Da Arbeiderpartiet og posisjonen nylig foreslo en beskjeden start,valgte Høyre å stemme imot til tross for at stortingspolitiker og nå Stortingspresident Tone Trøen rykket ut i EUB i fjor og formanet oss om å ta velferdsteknologiske løsninger i bruk nettopp for å unngå eiendomsskatt.

DET ER EN START

Derfor er jeg faktisk ekstra skuffet over nettopp Høyre.

Ja, det var bare en million, Høyre, men det er en start. Jeg er glad posisjonen og Krf er fremoverlent og innovative og tar innspill fra Høyres stortingspolitikere på høyeste alvor. Er også glad vi tar regningen raskt så vi kan få mer effektivitet og bedre kvalitet i tjenestene våre så fort som mulig. Vi feier ikke bare utenfor vår egen dør, men over hele kommunen.

FEILINFORMERER

Høyre feilinformerer igjen om at flertallspartiene vil innføre eiendomsskatt. Arbeiderpartiet ønsker heller ikke den skatten og vi har heller ikke innført den. Vi har heller ikke brutt noen løfter om eiendomsskatt.

Man kan jo undres over om Høyre lovet velgerne sine at SFO-prisen skulle økes med 3000 kroner i året, og at det skulle kuttes i alt av forebyggende tiltak?

Det gikk i hvert fall ikke vi på valgt på. Det er ikke vår politikk, det er blå-blå politikk.

Men digitalisering og velferdsteknologi er vi jo faktisk enig om, derfor er det synd at selv her blir det et politisk spill som ikke tjener noen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.