Skolen består med nye eiere og fortsatt skolevirksomhet av en privat driver. Og grenda har fortsatt tilgang til gymsal m.m. og det er bra.

Man valgte å sende alle elevene fra Finstad krets til Ås skole. Jeg regner med at det kriblet litt i magen til mange elever og foresatte fra Finstad over denne nye situasjonen.

Og den virkelige gladmeldingen er at denne flyttingen har gått meget bra etter det jeg forstår. Her kunne det nemlig ha blitt masse trøbbel. Mange steder hvor en mindre enhet skal innlemmes i en større enhet gir muligheter for mobbing, plaging og nedsettende omtale av de som kommer fra den mindre enheten.

Dette skjer mange plasser. Jeg har egen erfaring fra dette. Men her kan Eidsvolls politikere virkelig sole seg i glansen av at de har tilsatte som har gjort en utrolig bra jobb.

Vi må alle bare gratulere rektor og hennes stab av tilsatte, elever og foresatte for å ha gjort en fremragende innsats. Dette har nok ikke gått av seg selv, men fornuftig planlegging og god innsats gir ønskede resultater.

Vi på utsiden må bare gratulere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.