Nå i 2019 bør ikke diskriminering forekomme, men det gjør det dessverre. Det er 104 år siden kvinnedagen ble markert for første gang, mange mener vi er i mål men sannheten er at det fortsatt er en lang vei å gå.

TAKK TIL DERE

Kommer vi noen gang i mål? Takk til dere menn som ser på kvinner som mer enn objekter, som kjemper for lik lønn og som vil ha kvinner som ledere. Takk til dere menn som lager mat, leverer og henter barn i barnehage/SFO, er hjemme med syke barn så kvinnen kan gå på jobb og ha en turnus jobb. Takk til dere menn som kjemper saken for kvinnene og har tro på oss! Til ledere der ute. Takk til dere som gir kvinnene samme mulighet som mannen, som gir kvinnen en sjanse til og vise hva kvinner kan.

Takk for at dere gir lik lønn og takk for at dere gir alenemødre tilrettelegging og muligheten til og kunne stå i en 100 prosent jobb. Dere en en stor inspirasjon for andre ledere som fortsatt lever på 1950 tallet!

FORTSETT DEN GODE JOBBEN 

Takk til alle kvinner som kjemper for likeverd og likestilling, fortsett den gode jobben. Stå opp for rettigheter og trakassering, vi skal IKKE finne oss i og bli dårlig behandlet!

I 2019 skal kvinnene gå på jobb, føle seg bra behandlet uten og måtte oppleve sex trakassering og nedlatende ord.

Stå på og gratulerer med dagen!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.