Jeg tror at livskvalitet og livsglede for de som bor på våre bo- og aktivitetssenter handler om dedikerte ansatte, som har tid til å se den enkelte. Det handler om god mat, som våre beboere får fra sentralkjøkkenet på Gystadmyr.

Det handler om frivilligheten, som skaper hygge og trivsel med ulike arrangementer for en eller flere. Det handler om fravær av ensomhet, fordi de bor sammen med andre. Det handler om å få fortsette med det de var glad i å gjøre der de bodde før. Og ikke minst handler det om de pårørende.

Vi får til mye godt på våre bo- og aktivitetssenter, men jeg ønsker å få til mer. Jeg lytter til de pårørende og til beboerne, og jeg ser til de stedene som får til det lille ekstra. Jeg ønsker derfor at vi skal ansette aktivitører ved våre tre bo- og aktivitetssenter.

Aktivitørene skal skape gode aktiviteter og opplevelser for de som bor der, for å stimulere og vedlikeholde de ressursene som hver og en beboer har. Jeg mener at dette vil bidra til økt livslyst, livsglede og trivsel, og bidra til at den enkelte får oppleve noe av det som er svaret når jeg spør; «hva er viktig for din livskvalitet?».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.