Vi har nå liten befolkningsvekst totalt sett i Norge og tidligere prognoser ser ikke ut til å slå til. Det fødes færre barn enn noen gang i dette landet.

Hva medfører denne utbygging som virker til å være ute av kontroll? Hvem har et overordnet ansvar?

Det verste er at dette vil ende med halvferdige byggeprosjekter hvor den veien, gangfeltet eller barnehagen som skulle følge med, ikke blir gjennomført. Denne store appetitten på vekst må reduseres betydelig. Det er ikke nok å få nye innflyttere. All infrastruktur må følge med og det for alle generasjoner.

Løsningen på dette er god distriktspolitikk og at det settes inn virkemidler for å skape arbeidsplasser i hele landet vårt. Det er ingen som er bedre tjent med dette enn våre områder. Vi har folk nok, arbeidsplasser nok, kø nok, fulle nok tog og busser, fulle skoler og fulle sykehjem. Ta en fot i bakken og oppretthold det Norge vi kjenner med levende bygder og god fordelingspolitikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.