Men i den forbindelse argumenterer forvaltningen med «at det kan bli misnøye blant lisensjegerne dersom de to ulvene tas ut gjennom ekstraordinære uttak og belastes lisenskvoten, slik at lisensjegerne får færre ulver å jakte på til vinteren.» Ja dere leste riktig, det er altså viktigere å tenke på disse lisensjegerne som på statens bekostning kan more seg med å drive jakt på disse ulvene enn å overlate dette til elgjegerne som gladelig vil skyte dem, hvis de får mulighetene, for å minske risikoen for at deres jakthunder blir revet i hjel, og uten at det behøver å koste staten fem flate ører.

Men slik tenker ikke disse statslønnede byråkratene i rovdyrforvaltningen som er vant med og melke statskassa for størst mulige beløp. – Det er tydeligvis mye viktigere for myndighetene å bruke millioner kroner hvert år på denne idiotiske rovdyrforvaltningen enn f.eks. på helsesektoren, hvor det skal spinkes og spares mest mulig. – Å bruke store summer av skattebetalernes penger hvert år på å holde liv i ei størst mulig ulvestamme, som ikke har noen annen misjon enn å rive i hjel våre husdyr, vårt hjortevilt og våre jakthunder, er mye viktigere enn å bruke penger på folks helse.

Jeg vil anbefale at all ulv som befinner seg i beiteprioriterte områder blir skutt omgående av lokale jegere så fort de får muligheten, for å forhindre slike blodbad som vi har opplevd gjennom mange år.

Hvor mange millioner kroner denne distriktsfiendtlige rovdyrforvaltninga koster samfunnet hvert år får vi vel aldri greie på. Og for dem som sysler med dette spiller det vist ingen rolle hva det koster så lenge staten betaler.

Er det ikke snart på høy tid at det begynner å snike seg inn litt sundt bondevett og økonomisk tenkning i hodet på dem som har ansvaret for dette vanviddet?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.