Vi vil arbeide for å redusere kommunens avgifter og gebyrer og vi vil fjerne eiendomsskatten.

Synes du at kommunens administrasjon har vokst seg for stor, at servicen du får ikke nødvendigvis er så god som du ønsker? Og synes du at kommunen bruker for mye tid, krefter og penger på for mange saker som ikke er til nytte for deg som innbygger?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil arbeide for å redusere kommunens administrasjon til et nivå som harmonerer med kommunens størrelse og økonomiske evne. Vi vil at du skal få bedre og raskere service når du trenger det. Og vi vil gjøre slutt på at kommunen bruker tid, krefter og dine penger på store luftige planer, bærekraft og lignende.

Synes du at kommunen bruker alt for mange penger på eksterne konsulenter og unødige omorganiseringer?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil begrense bruken av eksterne konsulenter til et minimum og vi vil ha slutt på de stadige omorganiseringene i eldreomsorgen og i skolen.

Ønsker du en god skole og en trygg oppvekst for dine barn og barnebarn? En skole der de skal oppholde seg i 10 år av sitt liv uten å oppleve uro og mobbing?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil at skolen skal være et sted for å lære og vi vil ha nulltoleranse for uro og mobbing. Skolen skal være et godt sted for alle og et sted som ingen skal trenge å grue seg for å reise til.

Ønsker du en verdig alderdom for dine pårørende eller for deg selv?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Eldre og pleietrengende skal få ha et godt liv og en verdig alderdom i gode og trygge omgivelser. De som arbeider i denne sektoren gjør en kjempejobb og de fortjener også en god og trygg arbeidsplass. Fremskrittspartiet ønsker også å innføre en statlig finansiering av eldreomsorgen. Kommunens økonomi skal ikke være avgjørende for hvordan den fungerer.

Ønsker du frihet til å kunne bygge og bo der du selv ønsker det? Og ønsker du å kunne sette opp en garasje, et uthus eller et tilbygg på din egen eiendom uten å måtte søke om lov til det, uten å måtte vente i månedsvis på svar og uten å måtte betale skyhøye gebyrer for det?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil begrense kommunens rett til å hindre deg i å bruke din egen eiendom. Vi vil at hurdal skal være en ja-kommune, en kommune som gir deg muligheter og frihet, ikke begrensninger og tvang.

Ønsker du å fortsette å bo i en god kommune med god plass og en fantastisk natur? Ønsker du å kunne ta hele kommunen i bruk på en fornuftig måte? Og ønsker du en kommune som kan kombinere fornuftig og variert utbygging med også å ta vare på vår gamle kultur og historie?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil fortsatt beholde mulighetene for spredt bebyggelse kombinert med en enkel sentrumsutvikling.

Vi vil ha mer utbygging syd i Hurdal, nær de store arbeidsplassene og vi vil fortsatt godta spredt utbygging av fritidseiendommer. Men vi vil ikke ha en «by» i Hurdal sentrum og vi ønsker ikke nye store hyttefelter som legger bånd på alt for mye av vår vakre natur.

Vi ønsker nulltoleranse for nedbygging av dyrket og dyrkbar jord, Hurdal har mer enn nok av plass. Og vi vil ta vare på vår historie og vår gamle kultur.

Vi ønsker å bevare Dalheim som Hurdals storstue og vi vil ta i bruk Hulderhaugen som lokalt bygdemuseum og kulturtun.

Er du enig i dette? Da skal du stemme på Fremskrittspartiet, partiet som er til for deg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.