I et leserinnlegg i EUB 13. august skriver Mahmod Ahmad fra SV at Høyre i Ullensaker bedriver «den rene vendetta» mot ham. Dette vil vi på det sterkeste avkrefte.

Ahmad var tidligere medlem i Høyre, men som han husker ble han ønsket lykke til i sitt videre politiske liv da han meldte overgang til SV.

Ingen i Høyre har drevet personforfølging, men vi har selvfølgelig kommentert når det har kommet innlegg i sosiale medier der vår politikk har blitt kritisert. Det mener vi må være akseptabelt, siden vi er inne i et valgår og en valgkamp. Men jeg mener at vi har kommentert politikken, og ikke drevet personforfølging.

Når det gjelder den konkrete Facebook-tråden det er vist til i leserinnlegget så må det være en misforståelse. En av våre politikere spilte på uttrykket «ha svin på skogen» i en tråd der vedkommende diskuterte med en AP-politiker. Dette var knyttet til at vedkommende mente at AP ikke var nøyaktig i sine beskrivelser av eiendomsskatt, i likhet med et leserinnlegg fra et SV-medlem. Det var med andre ord ikke rettet mot personer, men mot måten å argumentere på. Høyre vil aldri karakterisere politiske motstandere på den måten. Vi legger vekt på å diskutere sak og ikke person.

Jeg håper vi kan holde oss på et saklig nivå både i medier og i debatter i tiden fram mot valget. Det vil i alle fall mitt parti gjøre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.